Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara,George Bush ka përsëritur vendosmërinë e tij që të thyej terrorizmin ndërkombëtar dhe mposhtjen e forcave djallëzore kudo që gjenden ato.
Presidenti ka folur në një tubim në Stejtdepartmentin e SHBA-ve që kishte qëllim promovimin e lidhjeve tregëtare me Afrikën.
George Bush ka falënderuar vendet afrikane për mbështetjen që nga sulmet terroriste të 11 shtatorit dhe ka kumtuar iniciativa që do ti ndihmonin ato vende të përfitojnë nga tregëtia e lirë me Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG