Ndërlidhjet

SHKUP


Partia e Prosperitetit Demokratik ka deklaruar se nuk do të mbështesë ndryshimet në disa nga pikat kyce të planit të paqes. Deputetë të saj citohen të kenë thënë se megjithatë, do të votojnë pro amendamenteve që nuk kanë pësuar ndryshime. Varianti i fundit i propozuar nga shefi për politikë të jashtme dhe siguri i Bashkimit Europian, Havier Solana, është pranuar nga tri partitë më të mëdha politike në ish-Republikën Jugosllave të Maqedonisë.
XS
SM
MD
LG