Ndërlidhjet

UASHINGTON


Autoritetet e komunikacionit ajror të Shteteve të Bashkuara kanë ndaluar përkohësisht fluturimet e aeroplanëve të vegjël mbi 86 centrale atomike dhe objektet tjera bërthamore në Amerikë,duke u nisur nga tërheqjet zyrtare të vërejtjes për mundësinë e sulmeve të reja terroriste.
Sekretari i transportit,Norman Mineta ka kërkuar edhe eliminimin e gabimeve të papranueshme,siç është shprehur, në sigurinë e komunikacionit ajror të Shteteve të Bashkuara,megjithë masat e përforcuara që nga sulmet e 11 shtatorit.
XS
SM
MD
LG