Ndërlidhjet

SHKUP


Komisioni përkatës i Parlamentit të Maqedonisë ka votuar në favor të verzioinit të reviduar të amandamenteve lidhur me preambulën e kushtetutës dhe statusin e Kishës orthodokse maqedonase dhe komuniteteve tjera fetare, kurse parlamenti duhet të mblidhet në orët e vona që të debatojë verzionin e ri të preambulës.
Dy anëtare shqiptarë të komisionit 13 anëtarësh kanë votuar kundër verzionit të ri të preambulës që, siç ka thënë Mersel Bilali nga PPD-ja, paraqet revidim të Marrveshjes korrnizë të paqës të 13 gushtit.
XS
SM
MD
LG