Ndërlidhjet

RIAD


Kryeministri i Britanisë ,Tony Blair, mbajti një fjalim para Shurasë ,organit keshilledhenes, së Arabis Saudite dhe ka lavdëruar asistencën e Riadit në fushatën ndërkombëtare të udhëhequr nga Shtetet e Bashkuara- kundër terrorizmit.
Edhe gjatë vizitës në Arabinë Saudite, sikurse më parë në Siri, Tony Blair ka theksuar se lufta në Afganistan nuk është kundër Islamit, por pjesë e luftës kundër terrorizmit.
Duke qarkulluar Lindjen e Afërt, kryeministri i Britanisë ka përsëritur thirrjen e tij për shtet të qëndrueshëm palestinez.
XS
SM
MD
LG