Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti i Shtetevevtë Bashkuara, George Bush, ka kërkuar nga homologu i tij jugosllav, Vojisllav Koshtunica që t’i inkurajojë serbët e Kosovës që të votojnë në zgjedhjet e përgjithëshme të 17 nëntorit në Kosovë. “E di se serbët e Kosovës janë duke parë nga ju për t’i udhëziuar në këtë çështje të rëndësishme”,- thuhet në letrën që i ka dërguar dje George Bush presidentit jugosllav.
“Si lider që ka mbrojtur fuqishëm pushtetin e ligjit dhe vlerat demokratike, u inkurajoj që të kërkoni pjesëmarrjen e tyre në zgjedhjet e nëntorit”,- thuhet në letrën e presidentit amerikan.
XS
SM
MD
LG