Ndërlidhjet

UASHINGTON


Stejtdepartmenti i Shteteve të Bashkuara ka kërkuar sot nga parlamenti i Maqedonisë që të bëjë ndryshime në kushtetutën e vendit të cilat thotë se janë jetësore për paqën në ate vend të Ballkanit.
Zëdhënësi Richard Baucher ka thënë se qeveria amerikane llogarit që parlamenti në Shkup të miratojë shpejt amandamentet kushtetuese, të cilat do të përfundonin diskriminimin ndaj shqiptarëve në politikë, gjuhë, punësim dhe edukim.
XS
SM
MD
LG