Ndërlidhjet

SHKUP


Shtetasi austriak,Andreas Mulner me punë në Univerzitetin e Evropës jug-lindëre në Tetovë është plagosur mbrëmë nga të shtënat e policisë afër Tetovës dhe është i shtrirë në spital.
Në kumtesën e policisë maqedonase thuhet se policia ka hapur zjarr ndaj një mikrobusi me targa austriake në një postblok, kur automjeti kishte rrefuzuar të ndalet.
Sipas komunikatës,policia ishte përgjigjur ndaj një sulmi,por në kundërshtim me raportin e mëparëshëm ,nuk thuhet nëse udhëtarët e mikrobusit kishin hapur zjarr të parët.
XS
SM
MD
LG