Ndërlidhjet

UASHINGTON


Komiteti për marrëdhëniet me jashtë i Dhomës Përfaqësuese të Kongresit amerikan, ka miratuar dje projekt-ligjin për hapjen e radios Afganistani i Lirë, në kuadër të radios “Europa e Lirë” me bazë në Pragë. Që të ngrihet ky shërbim, i skicuar të transmetojë lajme në gjuhën afganase, duhet më parë që drafti të nënshruhet nga të dyja dhomat e Kongresit si dhe nga presidenti George Bush.
XS
SM
MD
LG