Ndërlidhjet

SANT PETERSBURG


Kryeministri i Indisë, Atal Behari Vajpayee arriti për vizitë katërditëshe në Rusi ku do të ketë bisedime me presidentin Vladimir Putin, që do të fokusohen, siç pritet, rreth situatës në Afgtansitan, stabilitetit strategjik, çarmatimit bërthamor dhe mos-zgjerimit të këtyre armëve si dhe problemet rajonale dhe ndërkomëtare dhe marrëdhënjet bilaterale.
Në prag të vizitës të Vajpayee, nga Nju Delhi u njohtua se India do të ndërtojë një central bërthamor 200 megavatësh me asistencën teknike dhe financiare të Rusisë.
XS
SM
MD
LG