Ndërlidhjet

TOKIO


Filmi nga Shqipëria, “Sloganët”, i regjisorit Gjergji Xhuvani ka fituar çmimin më të lartë në Festivalin ndërkombëtar të filmit në Tokio dhe merr shpërblimin prej 42 mijë dollarësh.
Ndërkaq, Luiza Xhuvani që paraqitet në këtë film ka marrë çmimin më të lartë si artistja më e mirë.
Fimi i Xhuvanit është zgjedhur më i miri në mesin e 14 filmave të shfaqur në festival.
Filmi “Sloganët” përshkruan jetën e njerëzve të kontrolluar nga liderë totalitarë dhe doktrina komuniste në Shqipërinë e fundviteve të shtatëdhjeta.
XS
SM
MD
LG