Ndërlidhjet

BEOGRAD


Shefi i Misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë, Hans Hakerup dhe zëvendës kryeministri i Serbisë, Nebojsha Çoviq kanë nënshkruar në Beograd dokumentin e përbashkët me të cilin edhe zyrtarisht janë definuar parakushtet për pjesëmarrjen e serbëve të Kosovës në zgjedhjet e përgjithëshme të 17 nëntorit, njoftojnë mediat e Beogradit.
Nebojsha Çoviq ka deklaruar se nënshkrimi i dokumentit paraqet kthimin e RF të Jugosllavisë dhe Serbisë në Kosovë dhe se garancione se Kosova nuk do të jetë shtet i pavarur kanë ofruar, siç ka thënë ai- shtetet më të fuqishme të botës dhe sekretari i përgjithshëm i OKB-së Kofi Annan.
XS
SM
MD
LG