Ndërlidhjet

MOSKË


Takimi i sotëm mes presidetit të Rusisë, Vladimir Putin dhe kryeministrit të Indisë, Atal Vaxhpaji, u mbyll me nënshkrimin e një deklarate të përbashkët, përmes së cilës vendet angazhohen të luftojnë terrorizmin deri në fund. Në deklaratë thuhet se terrorizmi është një e keqe absolute dhe aktet terroriste nuk mund të përligjen nga asnjë interes politik, etnik, fetar apo socialo-ekonomik.
Duke iu përgjigjur një pyetje rreth politikës së Indisë ndaj Kashmirit dhe asaj ruse ndaj Cecenisë, Vladimir Putin, u tha reporterëve se cdo politikë e bazuar mbi standartet e dyfishta mund të zhbëjë koalicionin ndërkombëtar kundër terrorizmit.
XS
SM
MD
LG