Ndërlidhjet

LONDËR


Sot vdiq në Londër, në moshën 92 vjecare, Ernest Gombric, njëri prej historianëve më me ndikim të artit në këtë shekull. Vepra më madhore e Gombricit është libri “Historia e Artit”, i cili, që prej botimit të parë në vitin 1950, ka njohur 16 ribotime; është shitur në 6 milion kopje dhe është përkthyer në 32 gjuhë botërore.
XS
SM
MD
LG