Ndërlidhjet

NJU JORK


Presidenti i Francës, Jacques Chirac i ka bër thirrje Kombeve të Bashkuara që të caktojnë me urgjencë një konferencë globale ku do të diskutohej se si të sigurohet ndihmë më e madhe humanitare në Afgansitan, në prak të dimrit.
Presidenti Chirac ka thënë në selin e OKB-së se çështja e ndihmës për popullin afgan nuk është aqë çshtje parash, po e energjisë dhe organizimit dhe ka kërkuar nga OKB-ja që të caktojë një koordinator special për ndihmën humanitare afganëve.
XS
SM
MD
LG