Ndërlidhjet

PRISHTINË


Partia Demokratike e Kosovës dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës në një deklaratë të përbashkët kanë rrefuzuar kategorikisht dokumentin që nënshkroi shefi i UNMIK-ut ,Hans Hakerup me zëvendës-kryeministrin e Serbisë, Nebojsha Çoviq në Beograd.
Hashim Thaçi ka thënë se dokumenti është nënshkruar pa pjesmarrjen dhe konsultimin me liderët e shqiptarëve të Kosovës.
Liderët e Kosovës vendosmërisht kundërshtojnë çfardo institucionesh paralele dhe përzierjen e Beogradit në vendim-marrje mbi ardhmërinë e Kosovës.
XS
SM
MD
LG