Ndërlidhjet

NJU JORK


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush thotë se është koha që bota të kalojë përtej deklaratave të ngushëllimeve për sulmet terroriste të 11 shtorit dhe të fillojë të veprojë bashkërisht.Bush ka thënë se këto argumente do ti paraqes në fjalimin që do ti drejtojë Asambles së përgjithëshme të OKB-së, si orator i parë.
George Bush thotë se Shtetet e Bashkuara falënderohen për ngushëllimet e botës, por siç ka theksuar, tani është koha për aksion.Ai ka thënë se anëtarët e koalicionit të udhëhequr nga Shtetet e Bashkuara kundër terrorizmit duhet të fillojnë të veprojnë në mënyra konkrete në këte luftë, jo vetëm kundër rrjetit terrorist al Kaida.
XS
SM
MD
LG