Ndërlidhjet

LONDËR


Mbreti i Jordanisë, Abdullahu i Dytë i ka deklaruar “Times” të Londrës se është duke kërkuar premtimin e arabëve që të ofrojnë garancione të përbashkëta për sigurinë e Izraelit si kundër shpërblim për themelimin e shtetit palestinez.
Mbreti Abdullah ka thënë se një Ujdi për sigirinë e Izraelit ka qenë diskutuar nga akterët kryesor ndërkombëtare, duke përfshirë edhe Shtetet e Bashkuara, Rusinë, Bashkimin Evropian,OKB-në, Egjiptin dhe Jordaninë.
XS
SM
MD
LG