Ndërlidhjet

MARAKESH


Ministrat e energjetikës dhe mbrojtjes së ambinetit nga mbarë bota arritën në momentin e fundit marrëveshje për hollësitë e Traktatit kyç të Kiotos për kufizimin e nxehjes globale, duke hapur rrugën që vitin e ardhëshëm të fillojë zbatimi i tij.
Shtetet e Bashkuara të Amerikës, të cilat që më parë rrefuzonin të nënshkruajnë Marrëveshjen e Kiotos dhe që janë ndotësi më i madh i atmosferës,nuk morën pjesë në tubimin në Maroko.
XS
SM
MD
LG