Ndërlidhjet

NJU JORK


Sekretari i përgjithëshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan hapi sot Asamblenë e
përgjithshme të OKB-së, rrethuar me masa të mëdha sigurie, duke u bërë thirrje liderëve botërorë të luftojnë terrorizmin, por të mos lejojnë që lufta kundër terrorizmit ndërkombëtar t’i hutoj ata nga detyrat tjera, sikurse kërcënimet në rritje nga varfëria, sëmundjet dhe shkeljet e të drejtave të njeriut.
XS
SM
MD
LG