Ndërlidhjet

STRASBUR


Një delegacion i Këshillit Evropian do të niset për në Kosovë që të mbikqyrë zgjedhjet e përgjithëshme të 17 nëntorit, thuhet në komunikatën e kësaj organizate mbarë evropiane. Delegacioni 17 anëtarësh i Asamblesë parlamentare do të takojë organizatorët e zgjedhjeve, përfaqësuesit e partive politike dhe vëzhgues dhe do të vizitojë vend-votimet ditën e zgjedhjeve.
XS
SM
MD
LG