Ndërlidhjet

KAIRO


Presidenti i Francës, Jacquee Chirac, thotë se aksionet ushtarake në luftën e udhëhequr nga Shtetet e Bashkuara kundër terrorizmit, duhet të limitohen në Afganistan dhe të mos zgjerohen në vende të tjera. Në konferencë të përbashkët për shtypin në Kajro, Chirak ka thënë se ai dhe presidenti i Egjiptit, Hosni Mubarak, kanë të njëjtin qëndrim lidhur me këto përkufizime. Zyrtarët arabë kanë shfaqur drojen se sulmet kundër terrorit të udhëhequra në SHBA-të mund të shtrihen edhe ndaj vendeve arabe, në veçanti ndaj Irakut.
XS
SM
MD
LG