Ndërlidhjet

BRDO AFËR KRANJËS


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, George Robertson, ka lavdëruar Slloveninë për stabilitetin e saj politik dhe reformat ushtarake, por ka thënë se vendi duhet të forcojë armatën e saj para se të mund t’i bashkohet Aleancës. Pas bisedimeve me kryeministrin Janez Dërnovshçek, Robertson ka thënë se Sllovenia duhet të kompletojë forca të armatosura që do të jenë të përdorshme dhe që mund të dislokohen, nëse dëshiron që t’i bashkohet aleancës. Dërnovshçek ka thënë se Sllovenia po bën gjithçka mundet që të plotësojë kriteret për hyrje në NATO.
XS
SM
MD
LG