Ndërlidhjet

KABUL / NJU JORK


Aleanca Veriore ka ftuar Kombet e Bashkuara të ndihmojnë në ngritjen e një qeverie pas-talibaneze në vend. Ministri i jashtëm i Aleancës, Abdullah Abdullahu, tha se forcat e opozitës, të cilat hynë në kryeqytetin Kabul sot, mirëpresin një ekip të OKB-ve për të diskutuar mbi këtë cështje. Zyrtarë të Aleancës Veriore arsyetuan se tërheqja e talibanëve nga Kabuli ishte plotësisht befasuese për ta dhe kjo bëri të nevojshme hyrjen dhe vendosjen e rregullit në kryeqytet.
XS
SM
MD
LG