Ndërlidhjet

PRISHTINË


Rreth 8 mijë pjesëtarë të policisë së UNMIK-ut dhe Shërbimit Policor të Kosovës do të jenë të pranishëm më 17 nëntor, në qendrat e votimit dhe nëpër qytete, në varësi të rrethanave që imponohen ditën e zgjedhjeve – njoftojnë zyrtarë për informim në UNMIK. Në gjendje gadishmërie do të jenë edhe trupat e KFOR-it, të cilëve për zgjedhje u janë shtuar edhe 2 mijë përforcime – pohojnë të njëjtat burime.
XS
SM
MD
LG