Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë, Zoran Gjingjiq ka rrefuzuar dorëheqjen që kishte ofruar dje ministri i Brendshëm republikan, Dushan Mihajloviq, që e kishin kërkuar njësitet speciale policore, beretat e kuqe, në protestat e tyre kundër dorëzimit të serbëve të dyshuar nga Tribunali i OKB-së për krimet e luftës.
Gjingjiq ka refuzuar dorheqjen e Mihajlloviqit duke thënë se asnjë grup interesi nuk mund të vendosë për pozitën e ministrit dhe është zotuar që të vazhdojë bashkëpunimin me Tribunalin e Hagës.
XS
SM
MD
LG