Ndërlidhjet

KRAFORD


Presidentët e Shteteve të Bashkuara dhe Rusisë, George Bush dhe Vladimir Putin, përfundojnë takimin e tyre tre ditor të nivelit të lartë, me vizitën në një shkollë, shëtitjen në qytetin Kraford dhe pronën e presidentit amerikan në Teksas. Gjatë bisedimeve që kishin kësaj jave, dy liderët u pajtuan që të bëjnë reduktime të dukshme të arsenaleve bërthamore të vendeve të tyre. Mirëpo, ata nuk arritën marrëveshje për planet e Shteteve të Bashkuara për zhvillimin e sistemit të mbrojtjes raketore.
XS
SM
MD
LG