Ndërlidhjet

NJU JORK


Ministri i jashtëm izraelit, Shimon Peres, dënoi sot cdo përpjekje për përligjen e terrorizmit si mjet për të zgjidhur konfliktin Izraelito-Palestinez.
Para Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, Shimon Peres tha se Izraeli është zotuar të negocijojë për paqe, duke thënë se ata nuk dëshirojnë dominimin e palestinezëve por zhvillimin e ekonomisë, lirisë dhe traditave të tyre.
Vendet myslimane dhe arabe dënuan Izraelin, për cka ata e quajtën, “sponsorizim të terrorizmit në përpjekjet për shtypjen e rebelimit palestinez”.
XS
SM
MD
LG