Ndërlidhjet

HAGË


Gjykata Penale Ndërkombëtare e Hagës, i ka caktuar dy këshilltarë legalë ish-presidentit jugosllav, Sllobodan Milloshevic, i cili ka refuzuar të njohë autoritetin e Gjykatës apo të marrë avokat mbrojtës. Të dy ndihmësit ligjorë do të jenë: ish-prokurori i Përgjithshëm i Shteteve të Bashkuara, Ramsei Kllark dhe ish-prokurori britanik, Xhon Livingston.
XS
SM
MD
LG