Ndërlidhjet

NJU JORK


Kombet e Bashkuara janë në pritje të një përgjigje nga Aleanca Veriore, përpara se të thërrasin konferencën për të ardhmen e Afganistanit. Përfaqësuesi special i OKB-ve, Lakdar Brahimi, tha sot se konferenca duhet të shënojë hapin e parë të një plani pesë pikësh, që do të conte drejt një qeverie kalimtare dhe kushtetutës së re të Afganistanit. Brahimi tha se zëvendësi i tij, Francesk Vendrel, do të diskutojë rreth këtyre cështjeve nesër, me zyrtarë të Aleancës Veriore.
XS
SM
MD
LG