Ndërlidhjet

BEOGRAD


Në votime për zgjedhjet e përgjithshme të Kosovës kanë dalë edhe serbët dhe qytetarët e përkatësive tjera nacionale, të cilët u larguan nga Kosova në Serbi dhe në Mal të Zi.
Marko Bllagojeviq, një zëdhënës nga Qendra për zgjedhje të lira dhe demokratike, tha në Beograd se në orët e para kishin votuar vetëm pesë për qind të serbëve të regjistruar.
Zyrtarët jugosllavë kanë shfaqur shpresën se të gjithë të regjistruarit do të votojnë që të zgjedhin përfaqësuesit e tyre në Kosovë.
XS
SM
MD
LG