Ndërlidhjet

BEOGRAD


Në votime për zgjedhjet e përgjithëshme në Kosovë dolën edhe serbët e qytetarë të nacionaliteteve tjera që janë larguar nga Kosova në Serbi dhe në Mal të Zi. Shefi i misionit të OSBE-së në Kosovë, Dan Everts tha se votimet në Serbi dhe në Mal të Zi i mbikëqyrën 36 vëzhgues nga Këshilli i Evropës, 1.100 nga organizatat e atjeshme jo-qeveritare dhe dy organizata jo-qeveritare nga Kosova.
XS
SM
MD
LG