Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Hans Hakerup i ka vlerësuar të suksesshme zgjedhjet e përgjithshme në Kosovë dhe i cilësoi si një sinjal i rëndësishëm për ecjen përpara duke marrë parasysh faktin se votimet janë zhvilluar sipas standardeve evropiane, kurse niveli i dhunës gjatë tërë fushtës elektorale ka qenë i ulët.
XS
SM
MD
LG