Ndërlidhjet

TIRANË


Zgjedhjet në Kosovë treguan pjekurinë politike, tolerancën dhe kulturën demokratike të klasës politike në Kosovë, e cila është e aftë të themeloj dhe drejtoj institucionet e saja autonome politike, ka thënë kryeministri i Shqipërisë, Ilir Meta dhe ka shfaqur gadishmërinë e qeverisë në Tiranë për bashkëpunim me institucionet demokratike që do të themelohen.
Kyretari i Partisë Demokratike të Shqipërisë në opozitë, Sali Berisha ka thënë se zgjedhjet në Kosovë ishin ditë e madhe në historinë e shqiptarëve dhe një shembëll për vendet tjera të Ballkanit.
XS
SM
MD
LG