Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara,George Bush ka firmosur ligjin mbi sigurinë e aviacionit, në përgjigje të sulmeve të 11 shtatorit që u bënë nga terroristë me aeroplanë të rrëmbyer. Ligji parsheh rendgen fotografimin e gjithë bagazhit për detektimin e materialeve shpërthyese, më shumë oficerë policie në avionë gjatë fluturimit, më shumë pesonel në aeroporte, përforcimin e pikave të kontrollit të kalimtarëve dhe trajton të gjithë punonjësit pranë aparateve të kontrollit në aeroporte, si punonjës qeveritarë.
XS
SM
MD
LG