Ndërlidhjet

BRUKSEL


Ministrat e jashtëm të mbrojtjes dhe të brendshëm të Bashkimit Evropian përfunduan mbledhjen e zgjatur në Bruksel ku u përqëndruan në politikën e mbrojtjes, luftën kundër terrorizmit global, Afganistanin, Lindjen e Afërt dhe zgjerimin e Bashkësisë. Shefi i politikës së jashtme dhe sigurisë së Bashkësisë, Javier Solana, ka thënë se pjesë të forcave të planifikuara të BE-së për reagim të shpejtë prej 60 mijë trupash mund të jenë të gatshëm për veprim para përfundimit të vitit.
XS
SM
MD
LG