Ndërlidhjet

LONDËR


Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, BERZH, njofton në publikimin e saj vjetor se pothuaj të gjitha ekonomitë e vendeve të Europës Qendrore dhe Lindore, do të njohin rritje edhe këtë vit, për të tretën herë rradhazi.
BERZH parashikon se mesatarja e rritjes së prodhimit kombëtar bruto, në 27 vendet e rajonit që ajo vëzhgon, do të jetë 4.3 % këtë vit, kundrejt shifrës rekord, prej 5.5 % të shënuar vitin e kaluar.
XS
SM
MD
LG