Ndërlidhjet

TETOVË


Universiteti i ri shumë-gjuhësh i Tetovës, hapi dyert sot për disa qindra të rinj, kryesisht shqiptarë.
Në ceremoninë e përurimit, Maks Van der Shtul, komisioner i OSBE-së për të Drejtat e Njeriut, tha se Universiteti i Europës Juglindore, mirëpret studentë pavarësisht nga përkatësia e tyre etnike dhe ofron një mundësi më shumë për përmirësimin e arsimit të lartë.
XS
SM
MD
LG