Ndërlidhjet

NEW YORK


E përditëshmja “New York Times” pohon se numri zyrtar i viktimave dhe të zhdukurve nga sulmi terrorist i 11 shtatorit, në Qendrën Botërore të Tregëtisë është më pak se 3.900 persona, respektivisht për 3000 më pak nga se druhej fillimisht.
Gazeta raporton se policia e Nju Jorkut thotë se numri aktual i të vdekurve dhe të zhdukurve është 3.702 persona, por zyra e prefektit pohon se numri i viktimave sillet në 3.899.
“New York Times” shkruan se numri i viktimave vazhdon të zvogëlohet, sepse zyrtarët kanë zbuluar duplifikime dhe gabime.
XS
SM
MD
LG