Ndërlidhjet

MOSKË


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, George Robertson fillon vizitën treditëshe në Rusi, e cila ka për qëllim përmirësimin e raporteve të Moskës me Aleancën.
Ministri i Jashtëm, Igor Ivanov ka thënë në prag të vizitës së Robertsonit se zyrtarët rus do të diskutojnë rrugët për avancimin e partneritetit të Moskës me NATO-n, siç e ka formuluar ai.
“Esenca e propozimeve tona synon krijimin e një mekanizmi të ri të marrëdhënjeve të barabarta midis vendeve të NATO-s dhe Rusisë, ashtu që Rusia të ketë të drejtën e votës, përkatësisht të drejtën e vendim-marrjes”, ka thënë Ivanov.
XS
SM
MD
LG