Ndërlidhjet

SHKUP


Zëdhënësi i NATOs në Shkup, Kreig Retkllif, ka bërë thirrje për durim, pas raporteve kontradiktore rreth rezultateve të ditës së parë të gërmimeve, në ato që autoritetet maqedonase i kanë quajtur “varreza masive” të fshatrave Trebosh dhe Xhepcishtë. Duke e cilësuar cështjen si “jashtëzakonisht delikate”, Retkllif tha se nuk duhet nxituar në artikulimin e akuzave.
XS
SM
MD
LG