Ndërlidhjet

TIRANË


Ministria e Rendit Publik të Shqipërisë bëri të ditur se më shumë se 4 000 fëmijë kanë qënë viktima të krimit të organizuar, tetë vitet e fundit. Sipas kësaj ministrie, trafikantët i kanë përdorur fëmijët, kryesisht vajzat e vogla, për qëllime pedofilie, lypjeje dhe në disa raste për shitjen e organeve të tyre, të cilat mendohet se sjellin përfitime të jashtëzakonshme. Shifrat gjithashtu tregojnë se rreth 8 000 vajza shqiptare ushtrojë prostitucionin në vendet perëndimore.
XS
SM
MD
LG