Ndërlidhjet

SHKUP


Në ditën e dytë të punimeve, zëdhënësi i NATOs në Shkup, Kreig Retkllif, ka bërë thirrje për durim, meqë verione kontradiktore u raportuan rreth rezultateve të ditës së parë të gërmimeve, në ato që autoritetet maqedonase i kanë quajtur “varreza masive” në fshatrat Trebosh dhe Xhepcishtë.
Duke e cilësuar cështjen si “jashtëzakonisht delikate”, Retkllif tha se nuk duhet nxituar në artikulimin e akuzave.
XS
SM
MD
LG