Ndërlidhjet

BUDAPEST


Përfaqësues nga 30 vende të Këshillit të Europës, nënshkruan sot një konventë që ka të bëjë me politikat globale kundër krimit në Internet.
Marrëveshja, e cila është e para e këtij lloji, ravijëzon procedurat për bashkëpunim ndërkombëtar në luftën kundër piraterisë virtuale; vjedhjes së të drejtave të autorit dhe pornografisë së të miturve.
XS
SM
MD
LG