Ndërlidhjet

ISLAMABAD


Bashkimi Evropian dhe Pakistani janë dakorduar se nuk mund të flitet për vendosjen e forcave stabilizuese shumëkombëshe në Afganistan, derisa të arrihet marrëveshja për qeverinë multi-etnike për ate vend, që do të jetë e pranueshme për të gjithë afganët.
Delegacioni i Bashkimit Evropeian kishte bisedime në Islamabad me presidentin e Pakistanit, Pervez Musharaf dhe është njohtuar se Afganistanit i nevojitet ndihmë urgjente humanitare.
Bashkimi Evropian, deri tash, ka ndarë 272 milionë dollarë ndihmë humanitare për Afganistanin.
XS
SM
MD
LG