Ndërlidhjet

MADRID


Delegatët e konferencës treditëshe të Kombeve të Bashkuara për arsimin kanë përgatitur dokumentin, me të cilin do t’u bëjnë thirrje të gjitha vendeve që breznit e reja në shkolla t’i mësojnë për të drejtën e lirisë së besimit dhe respektimin e religjioneve dhe besimeve tjera.
Dokumentin final do ta miratojnë gjatë ditës së nesërme përfaqësuesit e 70 vendeve, që marrin pjesë në konferencën ndërkombëtare për arsimin lidhur me lirinë e besimit, tolerancën dhe mos-diskriminimin.
XS
SM
MD
LG