Ndërlidhjet

PRISHTINË


Policia e Kombeve të Bashkuara në Kosovë ka arrestuar Gani Imerin, ish komandant i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në lidhje me krime të mundëshme lufte gjatë luftës së viteve 1998-99 në Kosovë dhe e ka ndaluar për marrje të mëtejshme në pyetje.
Drejtori operativ i policisë së UNMIK-ut, Frederic Bayard ka thënë se është shum herët që të thuhet nëse Gani Imeri, shef i TMK-së në Vushtrri, do të akuzohet për krime lufte.
XS
SM
MD
LG