Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shumica e partive politike të Kosovës, të cilat fituan vende deputetësh në parlament në zgjedhjet e 17 nëntorit, kanë shfaqur gatishmërinë që të hyjnë në qeveri koalicioni, por LDK-ja si fituese akoma nuk ka bërë ndonjë zgjedhje.
Lidhja Demokratike e Kosovës, të cilën e udhëheq Ibrahim Rrugova, me 47 vende deputetësh nuk mundet të formojë qeverinë vetë dhe pritet të inicojë formimin e alaeancave.
XS
SM
MD
LG