Ndërlidhjet

TETOVË


Gjykatësja Aleksandra Zafirovska ka thënë se “mbështetur ne provat materiale të dërguara deri tash në laboratoret e mjekësisë ligjore, mësohet se janë gjetur pjesë trupi njeriu dhe eshtra njeriu” në varrezën e supouar masive në rajonet e Tetovës.
“Hapi i ardhëshëm është identifikimi i tyre që mund të jetë proces i gjatë”, ka thënë Zafirovska.
Rrëmihja e lokacionit u bë në praninë e përfaqësuesve ndërkombëtarë dhe gadi ka përfunduar.
XS
SM
MD
LG