Ndërlidhjet

KABUL


Komandanti i Aleancës Veriore, Mohammed Daoud thotë se forcat e tij kanë marrë gjith qytetin e Kunduzit nga talibanët dhe luftëtarët e jashtëm, por pretendimet nuk u verifikuan menjëherë.
Komandanti tjetër i Aleancës, Ustad Atta tha më parë se gjenerali uzbek, Abdul Rashid Dostum kishte ndaluar përpariminin nga ana perëndimore e Kunduzit.Problemi se cili fraksion i Aleancës do të okupojë Kunduzin ka nxjerrë në shesh rivalitetet brenda Aleancës Veriore afgane.
XS
SM
MD
LG